Tiel’72 gaat in laatste minuut weer onderuit! | Korfbalvereniging Tiel'72

Afgelopen zaterdag trad het vlaggenschip van Tiel’72 aan tegen HKC uit Utrecht. De vorige wedstrijd werd in de laatste minuut gewonnen door HKC, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden en dat zou het ook worden!

Het werd een wedstrijd waarin het niet aan de inzet zou hebben gelegen. Wisselend van goede en minder goede periodes was het HKC dat in de eerste helft een voorsprong kon pakken. Maar Tiel’72 had hier wel antwoord op en kon terug komen. Hetzelfde beeld in de eerste helft was ook in de tweede helft. Het was HKC dat weer een voorsprong kon nemen. Maar 2 minuten voor tijd kwam Tiel’72 weer op gelijke stand, 16-16. In 2 bloedstollende minuten werd na vele gemiste kansen  het uiteindelijk toch nog 16-17 voor HKC en grijpt Tiel’72 weer naast de punten. Wanneer zal het tij gaan keren voor de Tielenaren?