Officiële heropening Betuwehal | Korfbalvereniging Tiel'72

Het afgelopen jaar is de Betuwehal in Tiel compleet gerenoveerd. We hebben als Tiel’72 al aardig mogen profiteren van de mooie, vernieuwde sporthal, maar aanstaande vrijdag 27 januari van 19.00 tot 20.30 uur is het tijd voor de officiële heropening van de Betuwehal. Wij als Tiel’72 zijn daar natuurlijk ook bij.

Om 19.00 uur start de vrije inloop voor de opening en om 19.15 uur zal wethouder Driessen van de gemeente Tiel de openingshandeling uitvoeren. Daarna zal er om 19.30 uur een rondleiding gehouden worden, verzorgd door wethouder Driessen en besturen. Om 20.00 uur is er tijd voor een hapje en een drankje in de vernieuwde horeca.

Tiel’72 heeft een mooie rol gekregen tijdens de heropening van de sporthal. Samen met volleybalvereniging TIVOC mogen we namelijk trainingen/demonstraties geven tijdens de heropening. Judith van Roon zal samen met spelers uit de senioren en A-teams een promotietraining verzorgen namens Tiel’72. Volleybalvereniging TIVOC zal op de andere helft van de zaal een demonstratie gaan verzorgen.

Het is voor de Betuwehal, maar zeker ook voor ons als club erg belangrijk dat we Tiel’72 met grote getalen gaan vertegenwoordigen op deze vrijdagavond. Daarom is iedereen welkom om de vernieuwde hal te komen bekijken – als je dit nog niet gedaan hebt – en daarnaast natuurlijk om onze eigen club te komen promoten.