Korfbalstars meiclinics, zomerkampen, Barcelona voor 16-19 jarigen | Korfbalvereniging Tiel'72

Nieuw in de Meivakantie!

Van 24 t/m 28 april organiseert Korfbalstars op 9 locaties door heel Nederland clinics voor E/D en C/B-spelers.  Voor alle leeftijden en niveaus gaan we aan de slag met het verbeteren van je vaardigheden.

Meiclinics 2018

Zomerkampen

De zomer van 2017 zal weer in het teken staan van enkele leerzame kampen. Op vier locaties door heel Nederland voor de leeftijden 10-15 jaar en alle niveaus. Naast deze DRIE zomerkampen, organiseren we ook dit jaar weer het talentenkamp.

http://www.korfbalstars.nl/kampen/talentenzomerkamp/

Barcelona

Na de  successen in 2013, 2014, 2015 en 2016 gaan we komende zomer voor de vijfde keer naar Barcelona!

Be ready for the summer!! and play korfball! De korfbalvakantie naar Barcelona!!

Korfballen, elke ochtend en avond, en daarbij werken aan je individuele vaardigheden. Een perfecte voorbereiding op je eigen seizoen, maar ook juist erg goed om bepaalde vaardigheden extra aandacht te geven.

Overdag staat genieten en ontspannen centraal: Geniet samen met een groep van 30 spelers uit heel Nederland en België van het strand, de zon en de zee. We organiseren uitjes naar Barcelona centrum en elk jaar wordt het Camp Nou van FC Barcelona bezichtigd.

Ben je een korfballer in de A en B categorie (16-19 jaar oud) en heb je zin om mee te gaan op deze onvergetelijke trip naar Barcelona?

http://www.korfbalstars.nl/kampen/barcelona-2017/