KERSTBAL verkiezing (DEF): kies het mooiste doelpunt!

Veertien doelpunten, veertien kanshebbers om een eigen KORFBALBAL te winnen! De eerste ronde (van de drie) gaat tussen de spelers van de D, E en F-teams.

STEMMEN IS GESLOTEN!!

Het filmteam is heel erg druk geweest om de trainingen van André Kuipers en de wedstrijden van alle teams te filmen. Speciaal omdat het kerst is mogen we nu een aantal ballen weggeven aan de mooiste doelpunten per categorie. Een onafhankelijke jury van zes personen heeft uit alle fragmenten veertien kanshebbers geselecteerd.

Hoe gaat het in zijn werk? Bekijk het filmpje met de 14 genomineerden, breng dan je stem uit op drie van de veertien doelpunten. De volgorde maakt niet uit. Degene die de meeste stemmen krijgt: WINT!

Deze stemronde van de F tot en met de D loopt tot en met 25-12-2017 om 12:00 uur. Daarna wordt de stembus gesloten.

Stemmen is mogelijk via onderstaande poll, een reactie op het Facebook-bericht met daarin de namen, een reactie onder de YouTube-video of een mail naar ac@tiel72.nl. Iedereen mag drie favoriete doelpunten uitkiezen!

Het filmpje zie je hier!

Genomineerden, succes!

Wie hebben volgens jou het mooiste doelpunt gemaakt? Kies er maximaal drie.

    Bedankt voor je stem! Bedankt voor je stem! Bedankt voor je stem! Bedankt voor je stem! Bedankt voor je stem! Bedankt voor je stem! Bedankt voor je stem! Bedankt voor je stem! Bedankt voor je stem! Bedankt voor je stem! Bedankt voor je stem! Bedankt voor je stem! Bedankt voor je stem! Bedankt voor je stem!

    Aantal stemmers: 256

Loading ... Loading ...