KERSTBAL verkiezing: C en B-jeugd!

De stemmen van het filmpje van de D, E en F worden nog volop geteld, maar we gaan door met de volgende ronde. Meer dan 300 stemmen zijn uitgebracht, en dan is het nu aan onze B- en C-jeugdigen.

Wederom is er een selectie gemaakt door de onafhankelijke jury met weer 14 genomineerden. Bekijk het filmpje met de genomineerden, breng dan je stem uit op drie van de veertien doelpunten. De volgorde maakt niet uit. Degene die de meeste stemmen krijgt: WINT!

Stemmen kan deze keer tot en met 30 december 18:00 uur.

Stemmen is mogelijk via onderstaande poll, een reactie op het Facebook-bericht met daarin de namen, een reactie onder de YouTube-video of een mail naar ac@tiel72.nl. Iedereen mag drie favoriete doelpunten uitkiezen!

Het filmpje zie je hier!

Genomineerden, succes!

Wie hebben volgens jou het mooiste doelpunt gemaakt? Kies er maximaal drie.

    Bedankt voor je stem! Bedankt voor je stem! Bedankt voor je stem! Bedankt voor je stem! Bedankt voor je stem! Bedankt voor je stem! Bedankt voor je stem! Bedankt voor je stem! Bedankt voor je stem! Bedankt voor je stem! Bedankt voor je stem! Bedankt voor je stem! Bedankt voor je stem! Bedankt voor je stem!

    Aantal stemmers: 272

Loading ... Loading ...