Oproep: ontwerp voor mozaïek | Korfbalvereniging Tiel'72

Hallo allemaal,
Ook dit jaar zijn we opzoek naar een ontwerp wat we kunnen gaan leggen voor Tiel’72  met het fruit mozaïek. De mozaïeken worden in september van dit jaar gelegd. Wie kan er meedoen? Alle leden van de korfbalvereniging van Tiel’72 kunnen mee doen met het inleveren van een ontwerp. Wel wordt er verwacht dat diegene waarvan het ontwerp wordt gelegd bij de mozaïeken, ook betrokken zal zijn bij de voorbereidingen.

Dit houdt in meedenken van de invulling fruit waarmee het mozaïek gelegd zal worden en de verdere voorbereiding die nodig is. Want er komt meer bij kijken dan alleen 3 dagen fruit schoonmaken en aan de gracht de mozaïek leggen. En het leukste is dat jouw ontwerp en jouw inspanning te zien zal zijn in de weken van het fruitcorso 2018. Waar moet je rekening mee houden met het ontwerp:

Het ontwerp moet niet te klein zijn, want het moet goed te zien zijn vanaf een grote afstand.  Je moet het kunnen leggen met fruit, denk daarbij aan de verschillende vormen en verschillende kleuren van het fruit. Het ontwerp moet ook niet te moeilijk zijn en niet te veel kleine details bevatten. Tevens mag er in een ontwerp geen reclame voortkomen, denk dan aan de naam m.b.t. de korfbal of uitbeelden van de sport (dat mag dus niet).

Het ontwerp kun je inleveren bij de activiteitencommissie van de Tiel’72 door een mail te sturen met een duidelijke tekening van je ontwerp naar: ac@tiel72.nl

Je kunt het ontwerp inleveren tot 15 februari a.s. We gaan weer voor een plekje in de top 10.

Groet, Roellie van Diën, Jolanda de Vree en Natascha van Eldik

Mozaiek Tiel72 2012