Darttoernooi 2018 | Korfbalvereniging Tiel'72

Het darttoernooi is een jaar weggeweest in verband met de verbouwing van de kantine, maar dit jaar konden we weer een fantastisch darttoernooi organiseren in een prachtige nieuwe kantine.

Het darttoernooi was dan wel een jaartje weggeweest maar zeker niet vergeten, want er was dit jaar weer genoeg animo. Met een recordaantal van 48 deelnemers beloofde het een gezellige avond te worden. De eerste fanatiekelingen waren om 17.00 uur al aanwezig om in te gooien en later, toen iedereen warm gedraaid was, kon het om 18.15 uur beginnen.
De poulefase was enorm spannend en in poule E waren er drie mannen met 8 punten! Ook was er één iemand in het speciaal die we al enkele keren op de laatste plek hebben moeten troosten.
Emi Smit wist geen enkele partij te winnen en ging naar huis met de troostprijs. Gedurende de avond hebben de darters veel support gehad van aanhang die kwamen kijken.
Twee supporters vielen extra op, Stanley en Elmar kwamen de sfeer even flink verhogen met hun luide kreten. Het niveau van darten lijkt elk jaar hoger te liggen. De triples werden door sommige goed gevonden en er is zelfs een 180er gegooid door Tim van Aken.
Uiteindelijk werd de troostfinale gespeeld tussen Alex van Valburg en Tim van Aken, deze werd nipt gewonnen door Tim en hiermee eindigde Tim op de 3e plek. De finale van de avond werd gespeeld door Joeri Zoontjes en Erik van de Garde. Een groots publiek kwam kijken maar dit verhoogde de druk voor beide heren natuurlijk niet. Uiterst geconcentreerd werd de finale gespeeld. Joeri wist uiteindelijk de beslissende dubbel te vinden en werd hierdoor de winnaar van de avond. Joeri mag zichzelf het komende jaar de Dartkoning van Tiel’72 noemen.
Het was weer een enorm gezellige avond in een prachtige nieuwe kantine.

Volgend jaar zijn we er natuurlijk weer en wordt er opnieuw gestreden voor de titel als Dartkoning van Tiel’72.
foto winnaars

foto joeri

foto bord

foto darten

foto elmar en stanly