Kamp

Informatie Korfbalkamp 2017 voor deelnemers en hun ouders/verzorgers! 

Nog een paar weken en dan is het zover! Wij hebben er al zin in! In deze brief vindt u belangrijke informatie voor het korfbalkamp op 3, 4 en 5 juni in Waalre. 

Kamplocatie 

Scouting Aalst-Waalre, Blokhut de Meerberg, Heistraat 64, 5581 VW Waalre

Betaling 

De kosten van het kamp bedragen € 45,00 per persoon.

Het rekeningnummer van de Rabobank is NL93 RABO 0132 3992 10 ten name van K.V. Tiel ’72 – Kampcommissie, onder vermelding van de naam van uw kind. Betaling moet vóór 16 mei op de rekening zijn bijgeschreven. Is de deelname van uw kind nog niet voldaan dan verzoek wij u dit zo spoedig mogelijk te doen.

Mobiele telefoon 

Wij zouden in verband met de bereikbaarheid graag vooraf van elke deelnemer de mobiele telefoonnummers van hun ouders/verzorgers ontvangen. Indien u dit nog niet heeft doorgegeven bij de opgave, dan kunt u uw nummer mailen aan kamp@tiel72.nl.

Het meenemen van een mobiele telefoon door de deelnemers is op eigen risico.

Drank & energydrank 

Het is niet toegestaan alcoholische drank en/of energiedrankjes mee te nemen. De kampleiding zorgt voor voldoende drinken.

Reisverzekering 

Enkele jaren geleden is er gesproken over het collectief afsluiten van een reisverzekering. Gezien het feit dat meerdere families zelf een doorlopende reisverzekering hebben, is er voor gekozen om geen collectieve verzekering af te sluiten. Het is dus raadzaam zelf een reisverzekering af te sluiten.

Inladen tassen en vertrek 

 Alle tassen worden voor het vertrek ingeladen in de auto’s van de ouders.

 Zaterdagmiddag graag aanwezig om 12.15 uur bij het veld.

 We vertrekken met de hele groep op zaterdagmiddag 3 juni om 12.30 uur met de auto.

 Zorg dat je op tijd aanwezig bent zodat het programma geen vertraging oploopt!!

Denk bij het vertrek om het volgende:

 Iedereen dient voor vertrek gegeten te hebben.

 Neem een kopie van je identiteitskaart / paspoort (of kopie van paspoort van ouders waarbij je bent ingeschreven) mee.

 Noteer op de bovenstaande kopie je ziektekosten verzekering nummer.

Annulering 

Omdat het in het verleden helaas is voorgekomen dat deelnemers op het laatste moment toch niet meer mee gaan hebben we besloten hier toch een aandachtspunt van te maken. Als men direct bij het ontvangen van deze info brief aangeeft niet mee te gaan wordt er niets berekend. Indien men dit doet voor 25 mei zal 50% van het kampgeld berekend worden. Bij afzeggen na 25 mei zal het volledige kampgeld berekend worden.

Benodigdheden voor het kamp 

Bord en bestek (voorzien van naam)
Pyjama
Slaapzak / dekbed
Slaapmatje / luchtbed + pomp
Evt. kussen + sloop
Handdoeken + washandjes
Toilettas (tandenborstel, tandpasta, kam, douchegel, shampoo…enz)
Zaklamp
Ondergoed
Sokken
Goede wandelschoenen
Voldoende warme kleding (dikke trui, trainingspak)
Sportkleding
Voldoende reserve kleding
Zonnebril / pet
Zonnebrand
Zwemkleding
Regenkleding + evt. laarzen
Vuilniszakken

Teken 

Als het warm en vochtig is, dan bestaat er kans op teken. We letten daar goed op tijdens het kamp, maar willen u vragen om bij thuiskomst uw kind nogmaals te inspecteren op teken. Neem bij vragen contact op met uw huisarts. U kunt ook Deet meegeven. Deet is een insecten werende chemische stof. Het is bedoeld om op de huid of op de kleren aangebracht te worden en wordt hoofdzakelijk gebruikt voor bescherming tegen insectenbeten. In het bijzonder beschermt Deet tegen tekenbeten (die de ziekte van Lyme kunnen veroorzaken) en muggenbeten. Het is verkrijgbaar in verschillende vormen (vloeistof, lotion, spray en geïmpregneerde producten zoals polsbanden).

Dieet & allergieën en Medicijnen 

Mocht uw kind een dieet volgen of vegetarisch zijn, kan dit worden gemeld bij de kampleiding. Graag zo snel mogelijk zodat hier rekening mee gehouden kan worden met de inkopen. Diëten, allergieën en medicijngebruik graag doorgeven via e-mail naar kamp@tiel72.nl

Thuiskomst 

We verwachten dat we maandag 5 juni rond 15.45 uur weer bij het clubhuis in Tiel zullen zijn. Als de tijd erg afwijkt, dan zullen we dit doorgeven op de dag zelf.

Belangrijke telefoonnummers: 

Gido Hofstra 0344-605171, tijdens kamp 06-21953345

Gerben van’t Verlaat, tijdens kamp 06-46597047

Namens de kampleiding: 

Rian, Luc, Mariëlle, Seline, Arne, Sabine, Ron, Patrick, Linsey, Damian, Gido, Lambert en Gerben