Lid worden

Wij hebben 10 redenen om op korfbal te gaan…

…1 Korfbal speel je met vrienden en vriendinnen.
…2 Korfbal, bij jou in de buurt.
…3 Je ouders, broers zusters kunnen ook korfbal spelen.
…4 Korfbal kan je het hele jaar door spelen.
…5 Korfbal = samenspelen.
…6 Er worden leuke korfbaltoernooien georganiseerd.
…7 Korfbal is spannend.
…8 Er zijn veel leuke activiteiten bij de vereniging.
…9 Het is dus heel gezellig.
…10 Het KNKV heeft ruim 100.000 leden.

Hieronder kan je een document downloaden om je op te geven als nieuw lid. Kies de juiste link en de bijbehorende documenten (welkomstbrief, inschrijfformulier en machtigingsformulier) openen als PDF-bestand. We verzoeken deze formulieren af te drukken en per post te versturen naar:
Hans van Kleef
P. Westdorpstraat 10
4007 WZ Tiel

Voor inlichtingen over het lidmaatschap van Tiel ’72 en/of bijwonen van een proeftraining kan je contact opnemen met Alex van Valburg, telefoon 0344-661807.

Documenten:
Kangoeroes
Jeugdleden tot 16 jaar
Jeugdleden van 16 tot 18 jaar
Volwassenen
Midweek
Recreanten

Belangrijk om te weten!
Indien er veranderingen optreden in uw gegevens (bijvoorbeeld bij een adreswijziging) of wanneer leden willen bedanken, dan kan dit alleen schriftelijk of per e-mail op onderstaand adres:

Hans van Kleef
P. Westdorpstraat 10
4007 WZ Tiel
leden@tiel72.nl

Zolang er geen schriftelijke kennisgeving (of e-mail) ontvangen is door de ledenadministratie, wordt het lidmaatschap niet beëindigd.

Bij opzegging van het lidmaatschap tijdens het verenigingsjaar zal tot het einde van het verenigingsjaar contributie verschuldigd zijn. Bij bijzondere redenen zoals medisch advies of verhuizing zal de normale opzegtermijn van drie maanden (vanaf de dag dat een schriftelijke bevestiging van beëindiging van het lidmaatschap binnen is) gehandhaafd worden. Het is te allen tijde toegestaan om het ‘spelend’ lidmaatschap om te zetten in een steunend lidmaatschap. Het lidmaatschap is altijd voor een verenigingsjaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het jaar daarop.